Kontaktinformation

iphonekhbanner

Krishnahuset har for tiden ingen faste lokaler, men afvikler events i private hjem og lejer festlokaler ved større arrangementer. Følg med i Facebook-gruppen for at se det næste arrangement.

Tlf. 28880377 (Daniel, daglig leder)

E-mail: kontakt@krishnahuset.dk

5 Comments

 1. Hi
  I would like to perform Hanuman ji’s pooja in the temple in Vanløse or in any other temple where Hanuman ji is present and in which temple can I find?..

  • Hello,

   We are worshippers of Lord Krishna. So, if you want to do puja to Hanuman, then we cannot help you. You are always welcome to come to our centre and worship Lord Krishna.
   You can see our programs by joining our group on Facebook. Search for ‘Krishnahuset’ and you will find us.

   Kind regards,
   Danesh

 2. Hej, jeg har hørt meget radio Krishna da jeg var ung, og en sang der stadig rumsterer i mit hoved er en dansk sang om en mand der mangler noget i sin hverdag og ved at det er radio Krishna som han ikke kan fange. Måske en reklame sang fra jeres radiostation tilbage fra 90’erne.
  Jeg har søgt og søgt på nettet.
  ER der nogen der kender sangen og kan jeg gennem jer få teksten, så jeg kan gå og synge den i den fulde version. Det vil gøre mig meget glad.

  Hare Bol
  Laila

  • Hej Laila
   Tak for din besked. Jeg kontakter lige vores Radio-værter og får dem til at finde lyd-filen frem til dig. Og så sender jeg den til din email-adresse.
   Venlig hilsen
   Daniel

 3. Jeg kom lige forbi og hold da op, hvor hyggeligt! Jeg plejede at komme inde i Krishahuset i Blågårdsgade, da det var en ting. Dejligt at se, at I stadigvæk er igang. Haribol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *